Ikona e-pošta comark@comark.si
Ikona telefon +386 (8) 2050 765
O nas


Podjetje Comark d.o.o. se aktivno in uspešno ukvarja z organiziranjem IZREDNIH PREVOZOV že več kot 25 let. Z jasno strategijo in posluhom za spremembe, podjetje skozi uspešno izpeljane projekte utrjuje vodilno mesto v branži na slovenskem trgu.

Komentar direktorja in vizionarja podjetja Comark d.o.o.

Vse aktivnosti vezane na transportni inženiring se izvajajo na lahko dostopni lokaciji v Ljubljani na področju BTC-ja (Letališka cesta 5). Dejavnost je vezana na transport vseh vrst tovora, s poudarkom na izrednih prevozih in projektnih tovorih. Po definiciji takšen tovor presega z zakonom določene maksimalne dovoljene dimenzije in mase (velikost in teža). Da lahko tovor varno in brez zapletov prepeljemo na želeno lokacijo je potrebno poskrbeti za ustrezno dokumentacijo, transportno pot in ustrezno transportno sredstvo.

Podjetje deluje globalno, kar pomeni da vaš tovor varno pripeljemo iz točke A do točke B kjerkoli na svetu s pomočjo kvalitetnih in ustaljenih partnerjev. Naše prednosti so dolgoletne izkušnje, znanje, kvalitetna organizacija, prilagodljivost in široka mreža zaupanja vrednih poslovnih partnerjev. Cilj, ki ga zasledujemo je kvalitetno in varno izpeljan transport.

Z vami varno na poti že več kot 25 let.

Branko Butala
generalni direktor

KONTAKT
Branko Butala navdušeno razlaga o uspešno izpeljanih projektih.


Comark v medijihDober glas seže v deveto vas. Dobro izpeljani projekti in investicije niso ostali neopaženi s strani medijev. Predstavljamo nekaj najzanimivejših. Prijetno branje.
BREAK BULK EUROPE 2019


Comark že tretje leto zapored nastopa na največjem sejmu projektne logistike v Evropi - Break Bulk Europe.

Tokrat smo izjemno veseli, da nam pri sofinanciranju pomaga tudi EVROPSKI SKLAD ZA REGIONALNI RAZVOJ.

VEČ