Ikona e-pošta comark@comark.si
Ikona telefon +386 (8) 2050 765
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Storitve / Pakiranje tovora


Dejavnost pakiranja za potrebe transporta je izjemno dinamično področje v globalni logistiki. Naši kupci so različni, kar pomeni, da težko predvidimo velikost in obliko transportne lesene ali kartonske embalaže. To pomeni, da je naša embalaža (LESEN ZABOJ, ZABOJ IZ VEZANE PLOŠČE ali OSB, LESENA PALETA/PODSTAVEK/POD, LESENA KLETKA, KARTONSKA ŠKATLA) prilagojen tovoru in potrebam naših kupcev. Noben tovor, del tovora, stroj ali druga industrijska oprema ni prevelika ali premajhna za pakiranje za potrebe varnega transporta.

V Comarku d.o.o. poskrbimo za ustrezno pakiranje vseh vrst tovora za transport (pomorski - prekomorska embalaža, letalski, kopenski, železniški). Pravilno pakiranje bo vaš tovor zaščitilo pred različnimi zunanjimi vplivi, ki bi ga lahko poškodovali, katerim je izpostavljen v času transporta. Izdelava in pakiranje po mednarodnih standardih bo omogočilo varno in neprekinjeno pot vašega tovora h končnemu kupcu. Z ustrezno transportno EMBALAŽO zaščitimo Vaš trud in razveselimo Vašega kupca na drugem koncu sveta.PAKIRAJTE S COMARKOM


PREDNOSTI pakiranja z izurjeno ekipo lesnih inženirjev, ki vam omogočajo prihranke v ČASU in DENARJU:

  1. MOBILNA PAKIRNA ENOTA - uskladimo termin, pridemo k vam, zapakiramo in po potrebi organiziramo transport.
  2. SKLADIŠČENJE - tovorke pripeljete v naše skladišče, kjer jih zapakiramo in skladiščimo do datuma odpreme, po potrebi mi poskrbimo za transport.
  3. MOSTNO DVIGALO - razpolagamo s sodobnim 20T mostnim dvigalom tudi za težje tovorke. Brez težav razložimo/naložimo klasične in specialne tovore, naložimo tudi OT (Open Top) kontejnerje.

Transportno pakiranje s Comarkom vam omogoča prihranke.
PROIZVODNJA, SKLADIŠČE IN SUŠILNICE LESA


Proizvodnja lesene transportne embalaže poteka v sodobni hali pod blagovno znamko Paklog.


Pakiranje tovora

Lesene palete za transport stekla.

Pakiranje tovora

Prekomorsko pakiranje orodij v Aluminijasto Vakum Folijo. Folija se poljubno sestavlja.

Pakiranje tovora

Že ustvarjen vakum, kar se lepo vidi po tem kako je folija oprijela tovor.

Pakiranje tovora

V kolikor ni tovor preobčutljiv na korozijo uporabimo VCI folijo.

Pakiranje tovora

Med projekti naletimo tudi na zelo zanimive tovore.

Pakiranje Tovora

Pakiranje tovora v našem skladišču je verjetno najboljša opcija, saj imamo pri roki vso potrebno opremo in material.

Pakiranje tovora

Optimizacija v primeru pakiranja cevi lahko privede do velikih prihrankov v transportu zaradi zmanjšanega števila kontejnerjev.PREKOMORSKO PAKIRANJE


Ker so vaši kupci tudi "čez" lužo, vam ponujamo rešitev prekomorskega pakiranja. S pravilnim izbirom zaščite bo Vaš kupec tovor prejel v brezhibnem stanju in lahko si samo predstavljate zadovoljstvo na drugi strani in ponovna naročila.

VEČ
Prekomorsko zaščiten tovor, fiksiran na leseno paleto.
Termoskrčljiva folija je izjemno uporabana ne glede na obliko tovora.

TERMOSKRČLJIVA FOLIJA


Bolj znana pod imenom, Shrink Wrap Foil. Izjemno uporabna v transportu, saj ne doda k teži tovora skoraj, da nič, kljub temu, da tovor zaščiti pred zunanjimi vplivi kot so rahel dež, prah, nečistoče, ...

VEČ
LESEN ZABOJ, OBOJ (KLETKA) IN PALETA


Les, kot naravni material, je zaradi svojih lastnosti izjemno primeren za obdelavo in izdelavo različnih vrst transportne embalaže.

VEČ
Lesene kletke pripravljene za pobiranje.
Polnjenje kontejnerja je zelo pomemba faza v transportu.

POLNJENJE KONTEJNERJEV (STUFFING IN LASHING)


Za vas rešimo tudi ta zelo pomemben korak v logisitiki. Izurjena ekipa je kos tudi najzahtevnejšim nalogam na področju poljnjenja kontejnerja in privezovanja tovora v njem.

VEČ
MOBILNA PAKIRNA ENOTA


S pomočjo naše MOBILNE PAKIRNE ENOTE (On-Site Packaging Service) lahko organiziramo pakiranje tovora kar na sedežu vašega podjetja. Prepustite delo najboljšim v panogi.

VEČ

Zapiski na temo PAKIRANJA TOVORA - NOVO!


Vabimo vas k branju kratkih člankov na temo transportnega pakiranja. Skušali bomo zajeti vsa področja pakiranja, naše izkušnje (izvedeni projekti v pakiranja na slovenskem trgu), mnenja strank, novosti na tem področju in še veliko drugega.

VEČ