Ikona e-pošta comark@comark.si
Ikona telefon +386 (8) 2050 765
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Storitve / Dovoljenja in spremstvo / Spremstvo in vozila

V podjetju razpolagamo s kar 10 sodobno opremljenimi spremljevalnimi vozili za izredne prevoze, ki so v uredbi z SLO/A/D zakonodajo. Vozila upravljajo certificirani in usposobljeni spremljevalci.

Skozi leta in številne uspešno izvedene izredne prevoze smo zgradili razširjeno mednarodno bazo kvalitetnih in zanesljivih poslovnih partnerjev. To znanje in izkušnje nam omogočajo, da za vas organiziramo mednarodni transport/prevoz brez čakanja na državnih mejah.

Spremljanje IZREDNEGA PREVOZA je izjemno pomembna faza v celotnem projektu. Nekateri bi mogoče rekli, da voznik samo sedi in sledi tovoru, ki se vozi pred njim vendar temu ni tako. Pred spremstvom je potrebno preveriti ali so na prevozni poti ovire, potrebno je poskrbeti za stalno komunikacijo z voznikom tovornjaka, upravljati svetlobno tablo, ...

Kot organizatorji izrednega prevoza, vedno poskrbimo, da vsi, ki so vključeni v izvedbo samega prevoza (organizator, voznik in spremljevalci ter naročnik), poznajo vse pogoje, ki so navedeni v dovoljenju za izredni prevoz in njegovih morebitnih prilogah. Vozniki in spremljevalci morajo poleg omenjenega dobro poznati prometne predpise, specifičnosti transporta in transportno/prevozno pot, po kateri bo potekal izredni prevoz.