Ikona e-pošta comark@comark.si
Ikona telefon +386 (8) 2050 765
Slide background
Slide background
Slide background
Storitve


Ponujamo celovite rešitve za najbolj kompleksne logistične izzive pod eno streho. Z odločitvijo za nas se rešite skrbi kar se tiče IZREDNEGA PREVOZA, PROJEKTNEGA TOVORA, PAKIRANJA TOVORA, DOVOLJENJ IN SPREMSTEV ZA IZREDNE PREVOZE in SELITVE OPREME - RAL.
IZREDNI PREVOZI


V primeru prevoza tovorov večjih dimenzij in mas govorimo o IZREDNEM PREVOZU. Izredni prevoz zahteva specializirana transportna sredstva (nizke prikolice, korito, modularne prikolice, tieflader, razširljive prikolice, rampe, ...), prilagojene transportne/prevozne poti in projektno organizacijo.

VEČ
PROJEKTNI TOVOR


Project Cargo ali po slovensko Projektni tovor označuje dejavnosti povezane s transportom OGROMNIH, TEŽKIH, KRITIČNIH (kosov pomembnih za dokončanje živih projektov) ter VREDNIH tovorov. Mednarodno se uporablja tudi izraz Heavy Lift.

VEČ
PAKIRANJE TOVORA


V Comarku d.o.o. poskrbimo za ustrezno pakiranje vseh vrst tovora za transport (pomorski - prekomorska embalaža, letalski, kopenski, železniški). Pravilno pakiranje bo vaš tovor zaščitilo pred različnimi zunanjimi vplivi, ki bi ga lahko poškodovali, katerim je izpostavljen v času transporta.

VEČ
DOVOLJENJA IN SPREMSTVO


Spremstvo izrednega prevoza je lahko predpisano na celotnem odseku prevozne poti ali pa le na delu. Zaradi tega je potrebno za prevoz izvengabaritnih in težkih tovorov pridobiti ustrezno dovoljenje, ki ga izda Direkcija Republike Slovenije za ceste.

VEČ
SELITEV OPREME - RAL


Nudimo celovito storitev selitve in postavitve razne strojne opreme (obdelovalnih strojev, CNC, ...), ki obsega: vnos/iznos, postavljanje na temelje in re-lokacijo.

VEČ